PRIMO VITTORIA j.d.o.o. smatra da je sigurnost kupnje najbitniji faktor. Koristimo WspayForm sustav za plaćanje i za autorizaciju kreditnih kartica. Stranice WSpay-a zaštićene su SSL certifikatom. ws-logoSvi trgovci koji koriste WSpay™ su uključeni u 3D secure zaštitu, čime se jamči korisnicima shopa da je kupnja sigurna.

Brojevi kreditnih kartica kupaca se ne čuvaju na sustavu, a sami upis se štiti SSL enkripcijom podataka.

PRIMO VITTORIA j.d.o.o. ne sprema brojeve kreditnih kartica i nema pristup brojevima kreditnih kartica niti u jednom trenutku.

Načini plaćanja

American Express Diners Club International VisaMasterCard Maestro DiscoverDinacard

Plaćanje se vrši VIRMANOM ili karticama American Express (na rate), MasterCard, Visa, Maestro te Diners (na rate) putem WSpay™ sustava.

3D Secure program sigurne kupovine

3D Secure program sigurne kupovine PBZ-a pruža nam maksimalnu sigurnost u internet poslovanju i naravno u skladu s trendovima i mandatima globalnih platnih sustava MasterCarda i  Vise.

3D Secure program je globalni standard za autentifikaciju kupaca prilikom kupnje na internetu, a razvijen je kako bi se svakom korisniku kartice omogućilo da se prilikom kupnje na internetu autentificira svom izdavatelju kartice, čime potvrđuje da sudjeluje u procesu kupnje i plaćanja na internetu, dok istovremeno internet trgovcima omogućava veću garanciju plaćanja, koja im je potrebna kako bi proširili svoje poslovanje i pružili kvalitetnu uslugu svojim kupcima.

Uz samo povećanje sigurnosti kod internet transakcija, 3D Secure programom omogućen je i prijenos odgovornosti (liability shift) na banku izdavatelja kartice.

U nekim slučajevima potreban vam je i token!

Maestro i Master kartice su zaštićene 3D secure kodom, stoga, ovisno o banci koja je izdavatelj kartice, neki kupci moraju pri ruci imati token kojim će potvrditi kupovinu. Dakle, radi se o zaštiti kupaca. U svijetu je uobičajeno da su i ostale kartice zaštićene ovakvom vrstom zaštite, no u Hrvatskoj banke tek uvode takav način zaštite.

Jamstvo sigurne online kupovine za korisnike American Express kartica

Jamstvo sigurne online kupnje štiti korisnika kartice od zlouporabe njegove kartice na internetu. Ovim jamstvom korisnik može sigurno i bezbrižno kupovati na stranicama naše web trgovine.

ax_jamstvo

Kontrolni broj

Kontrolni broj je troznamenkasti ili četveroznamenkasti broj otisnut na kartici koji služi kao dokaz fizičkog posjedovanja kartice u trenutku kupnje i smanjuje mogućnost zloupotrebe.

Kontrolni broj je troznamenkasti ili četveroznamenkasti broj otisnut na kartici, koji se ne pohranjuje na magnetskoj traci kartice niti se pojavljuje na računima i potvrdama trgovaca. Kontrolni broj služi kao dokaz da fizički posjedujete karticu u trenutku online kupnje i smanjuje mogućnost zlouporabe.

Položaj kontrolnog broja ovisi o kartici. Za izabranu karticu unesite odgovarajući kontrolni broj prema sljedećim uputama.

  • American Express – tri ili četiri znamenke (Na American Express karticama izdanim u Hrvatskoj koje počinju znamenkama 3775 postoji troznamenkasti kontrolni broj otisnut na poleđini kartice (posljednja desna grupa od 3 znamenke) kojeg je potrebno upisati. Za ostale American Express kartice potrebno je upisati četveroznamenkasti broj otisnut na prednjoj strani kartice.)american
  • MasterCard – tri znamenke
    master
  • Maestro – neke kartice nemaju, a neke imaju kontrolni broj od tri znamenke
  • Visa – tri znamenke
    visa

Kako upisati ime i prezime i adresu

Upisuje se točno kao na kartici – bez hrvatskih dijakritičkih znakova ČĆŽŠĐ.

Upisuje se adresa točno kako je napisana na računu koji kupac prima od kartičara, ali bez hrvatskih
dijakritičkih znakova (ČĆŽŠĐ).

Zaštita podataka

PRIMO VITTORIA j.d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici PRIMO VITTORIA j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti

Unos i prijenos osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.