S.ELFIE

Prvi selfie nastao je kada je Ivona Pavković objavila fotografiju na Instagram profilu, na kojoj je u ruci držala našu prvu 24/7 kremu od jasmina čim je izašla iz tiska. Nasmijana u autu sa sunčanim naočalama, željela je podijeliti sa mnom naš trenutak – Yes! We’ve made it!

Već idući dan Marko Grubnić prošetao je do Heruc Galerije i u znak potpore kupio tu prvu S.Fresh kremu te objavio fotografiju u svojoj kupaonici, pokrivši njome jednu stranu lica kako bi potkrijepio fresh efekt one druge strane.

Nedugo nakon toga, Maja Šuput zaspala je nakon koncerta pored svoje kreme od jasmina i ja sam je fotografirala.

Fotografije S.Fresh selfija samo su krenule stizati. Od Jelene Veljače na terasi iznad šetališta u Cannesu, pa sve do krova nebodera New Yorka mojih oduševljenih prijatelja. Nina Badrić poklonila nam je dragocjeni trenutak svog opuštanja u kadi, Kristina Šalinović slala nam je selfie poput razglednica sa svakog fashion weeka, Anita Dujić hvalila nas pred izlazak na javni event.

Iako nam sve to naravno laska, najviše su nas raznježili naši kupci koji nam sa svih svojih putovanja pa tako i iz topline doma, s dinamičnog radnog mjesta ili u svojim svjedočanstvima, iznova ilustriraju kako na neki način pozitivno utječemo na njihove živote. Tu su i sretne i zahvalne majke kojima smo pomogli našim SOS melemima izliječiti teške seboreje ili opekline meduza njihovoj djeci, često i malim bebama.

Na slikama S.Fresh proizvodi izviruju iz poklona kojima su ih njihove muške polovice razveselili za Valentinovo ili ih one same pakiraju s ljubavlju mamama i bakama za pod bor.

Stoga, iskreno Vam hvala što ste podijelili sa nama svaki svoj S.Fresh trenutak i nadam se da ćete to činiti i dalje i da nam nećete uzeti za zlo ako se tu i tamo, tim istima, malo i pohvalimo.

Jer, unatoč pokušajima da nas kopiraju u ovom načinu komunikacije modernoga doba, emocije koje dijelimo iskreno nemoguće je kopirati. Za nas je pozitivna energija, uvijek uzajamna i donosi samo slatku pobjedu.